Over mij

Beelden zeggen meer dan woorden...

Mijn uitdaging is om bijzondere momenten vast te leggen, herinneringen te maken die ooit zo waardevol kunnen zijn of jezelf/bedrijf professioneel te presenteren.
Samen met mijn gezin woon ik op een prachtig plekje in Agelo (Twente) waar ik tevens beschik over een daglichtstudio waar ik ook workshops (basis)fotografie geef.

De opleiding aan de fotovakschool heb ik afgerond en ook een pabo- diploma en de akte 'gespecialiseerd groepsleerkracht heb ik op zak.
Door goed naar iemands wensen te luisteren en te kijken naar ieders unieke punten probeer ik het juiste gevoel te vinden en vast te leggen. Dit uit zich in een foto 'Om in te lijsten'!

Mijn fotografie laat zich kenmerken door lichte en frisse kleuren. Dit is mogelijk doordat ik alleen met bestaand daglicht fotografeer. Geen flitsers of grote enge lampen tijdens de shoot. Gewoon puur zoals het is. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, de workshop en mijn werkwijze? Neem geheel vrijblijvend contact met me op. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Groet Mireille