skip to Main Content

Laat zien wie je bent...

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, dus laat zien wie je bent en wat je in huis hebt middels professionele foto’s van jezelf en/of je bedrijf. 

Wat kun je verwachten

Ben je werkzaam als zzp’er of werk je binnen een bedrijf/organisatie waarbij de website wel een update kan gebruiken. Of wil je altijd goede foto’s achter de hand hebben voor je socials die aansluiten bij de uitstraling en stijl van je/jullie bedrijf?

Ik denk graag met je mee hoe je uit kunt stralen wat je/jullie te bieden hebben. 

Je kunt bij mij terecht voor een (mini) shoot waarbij we portretfoto’s maken van jou als ondernemer. Maar ook sfeer- en productfoto’s van jouw onderneming, winkel, webshop, woning, interieur of werkzaamheden leg ik graag voor je vast.  Dit kan al vanaf € 119,- (excl. btw) . 

Kortom, er is van alles mogelijk. Ik hoor graag je/jullie wensen aan en maak hiervoor graag een offerte op maat. 

Voor meer info m.b.t. de mogelijkheden en de kosten, verwijs ik graag naar mijn zakelijke pagina. 

Back To Top